Vava Cars bildiği üzere 2. El Piyasasına hızlı bir giriş yaparak Otomotiv grubunda iyi bir yol kat ettiğinden şüphemiz yok. Ama vavacars güvenilir mi sorusuna cevap aramak için özenerek ve dikkatle hazırladığımız yazımızı sizlerle paylaşıyoruz.

Vava Cars Güvenilir mi ?

VavaCars, 50 yıldan daha uzun bir geçmişe sahip ve enerji sektörüne odaklanmış global bir şirketler grubunun parçasıdır. Grup küresel çapta 5000 akaryakıt istasyonu, 5 petrol rafinerisi ve 18 milyon metreküp petrol ürünleri depolama alanı dışında gemi taşımacılığı dahil olmak üzere farklı enerji altyapı yatırımlarına sahiptir.

VavaCars Türkiye’de Petrol Ofisi işbirliğiyle seçili istasyonlarda faaliyet gösterecek. Bu köklü geçmiş, şimdiden Vava Cars’ı güvenli bir marka yapıyor.

Vava Cars Ne İş Yapar ?

Vava Cars satmak istediğiniz aracı ekspertiz merkezleri aracılığıyla değerleme yaparak sizlere en hızlı fiyat bilgileri ile geri dönüş sağlayarak aracınıza öze değerlendirme yaparak fiyat bilgisi sunar. Sizde bu fiyata göre aracınızı vava cars a satabilir ve paranızı anında hesabınızda görebilirsiniz. Süreci profesyonel bir şekilde yöneterek bu alanda kendini ispatlamış olan firma en iyi hizmet politikası ile yola çıkıyor.

Vava Cars Süreci Nasıl işliyor ?

İlk olarak Vava Cars internet sitesinden aracınız ile ilgili tüm bilgileri dolduruyorsunuz. Bu bilgiler sonrasında size ortalama bir fiyat teklifi yapılıyor, eğer bu teklif hoşunuza giderse seçeceğiniz ekspertiz noktasında aracınıza ekspertiz işlemleri yapılıyor, oto ekspertiz sonrasında son değerleme için vavacars da size teklif gelmesini bekliyoruz. Eğer aracınız belirttiğiniz durumlarda ise daha önce yapılmış teklif geçerli oluyor ve satış işlemlerine başlanıyor. Burada en güven duyacağınız sistem ise ödeme konusun zaten firma büyük bir şirket olduğu için güvenle işlemleri gerçekleştiriyor. Paranız hesabınıza işledikten sonra sizde böyle bir sistemin gerçek anlamdaki büyüklüğünü anlamış oluyorsunuz.

Gelelim can alıcı noktaya peki vava cars a aracımızı satmalı mıyız ?

Aslında bu soruyu şu şekilde değerlendirmek isteriz. Eğer vaktiniz kısıtlı ise aracınızı ekspertize götür, ilana koy, mesajlara cevap ver, dolandırıcısı ile uğraş derken bu işlemlerin yerine arıcınızı güvenle satabileceğiniz bir sistemi kullanmak bizce mantıklı eğer sizde hemen aracınız ile ilgili bir fiyat teklifi almak istiyorsanız Aşağıdaki linkten firmanın sitesine ulaşarak aracınız ile ilgili değerleme isteyebilir, en yakın ekspertiz noktasında da aracınızın satışını vererek kafanız rahat devam edebilirsiniz ?